Işıksız Tabela Modelleri

 Genel kategori olarak bilinen ışıksız tabela günümüzde pek çok küçük-büyük tüm şirketler tarafından kullanılmaktadır. İsteğe göre farklı boyutlarda üretilebiliyor olması, çeşidinin çok olması elektrik aksanı olmaması yani ayrı bir enerji harcamaması gibi pek çok etkenlerle tercih edilen bir ürünümüzdür.

Işıksız tabela fiyatları çeşidine göre değişkenlik göstermektedir. Kullanılan malzemeye, istenilen boyutlara göre çeşitlerimiz bulunmaktadır, dolasıyla müşteri isteği burada çok önemli bir etkendir. Bunu sağlamak içinde müşterilerimizin nerede kullanacağı, reklam veya tanıtım amaçlı olarak hangi sektörde kullanacağı önem taşımaktadır.  İç mekânlarda kullanılabileceği gibi dış mekânlarda da kullanılabilir. Değerli müşterilerimize en iyi desteği sağlayabilmek için öncelikli olarak kullanım amacına uygun tabela çeşidimizi seçmekteyiz. 

Daha sonrasında seçilen ürüne göre kalitemize uygun fiyatlarla müşterilerimizle anlaşmalar yapmaktayız. Örneklemek gerekirse iç mekânda kullanılacak olan ışıksız tabela için öncelikli olarak hafif olan bir pleksi malzemeden yapılmış olanı seçeriz. Rüzgâr, fırtına gibi dış etkenler olmayacağı için hafifliği tercih edebiliriz.  Boyutlarını ise mekânın genişliğine göre karar veririz. Müşterilerimizin kararı ile birlikte seçilen tabelalarımız, kullanılan malzemeyle, kalitesine uygun işçilik maliyeti ile birlikte hesaplanır.

Tercih sebeplerinin sonuncusu da ışıksız tabela vergisidir. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yayımladığı 2 seri numaralı Belediye Gelirleri Kanunu Sirkülerine göre gerçek veya tüzel kişilerden, reklam yapmayanlar ve ½ metrekareyi aşmayan iş sahibinin kimliğini ve yapılan işi anlatan ışıksız tabelalar kullananların ilan ve reklam vergisi ödeme zorunluluğu bulunmamaktadır.

ışıksız tabela

ışıksız tabela

ışıksız kabartma tabela

kabartma ışıksız tabela