Işıklı Tabela Yapımı

Tabela uzun yıllar boyunca kullanılabilecek reklam ve tanıtım aracıdır. Tabelanız müşteriye açılan kapıdır. Firmamız bu bilince sahip olan kişilerden oluştuğu için müşteri memnuniyeti ilk prensimizdir. Bu sebeple sizlerin de memnuniyetini önemsiyor, işimizi titizlikle yapıyoruz.

Tabela yaptıracaksanız iyi araştırma yapıp doğru seçimlerde bulunmalısınız. Sadece fiyatına göre karar vermemelisiniz. Işıklı tabela, ışıksız tabela, neon tabela, led tabela, totem tabela vs. gibi çok çeşidi olan levhalar piyasada ve firmamızda yer almaktadır.

Gündüz görünen tabela ile gece görünen tabela aynı olmaz. Tabelanızın gece de en iyi şekilde sizi tanıtabilmesi için ışıklı tabela tercihi yapmanızı öneririz. Led tabela yaparken ışık gücünden faydalanırız ve mekânınıza en uygun şekli vermeyi amaçlarız.

Tabela ve mekân uyum içinde olmalıdır. Işıklı tabela fiyatları hesaplanırken boyut ve malzemeye göre değişiklik göstermektedir. Tabelalarınızı uzun yıllar kullanacağınızı ve tabela reklamının en iyi tanıtım tekniği olduğunu da unutmayınız.

Firmamız siz değerli müşterilerin en yeni tabela ve sunumları hazırlamak için her daim yenilik ve gelişmelerin en yakın takipçisi olmuştur. Başarılı şekilde müşterilerimize teslim ettiğimiz birçok tabela çeşidinden günümüzde çok tercih edilen ışıklı tabela yapımından bahsedelim. Öncelikle sizin istekleriniz müşteri temsilcimizden grafikere kadar iyi anlaşılmalıdır. 

Grafikerin yardımıyla hazırlanan projeniz, lazer kesim makinelerinin açtığı led deliklerine ledler yerleştirilir. Ledler lehimlenir ve birbirine bağlanarak son aşaması da tamamlanmış olur. Teslim tarihinde getirip montajı da tecrübeli personelimiz tarafından yapılır. Sorunsuz teslim alacağınız ürünü uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz.